Hur bokar vi dig och vad ingår i bröllopspaketen?

Innan bokning/ Videomöte

Innan bokning så kör vi ett videosamtal där vi snackar lite, får ett ansikte på varandra och ni berättar om era bröllopsplaner. För mig är det viktigt att vi klickar när vi ska spendera massa timmar tillsammans både innan och på er bröllopsdag för att det ska bli så bra och roligt för er som möjligt!

Bokning / Avtal

Om det känns bra för båda parter och ni bestämt er för att boka mig till er bröllopsdag så skickar jag ett avtal som ni signerar digitalt. (Läs mina bokningsvillkor här) När detta är signerat så skickas en faktura på 50% av paketpriset som betalas inom 7 dagar. Sen är bokningen klar och ert datum säkrat!!!

Provfotografering

Efter bokningen är klar och bokningsavgiften betald så är nästa steg att boka in en provfotografering/möte/fika (provfotografering ingår endast i paketen med minst 5 timmar) där vi pratar om era förväntningar inför bröllopet, hur det går med planeringen och sen tar jag upp kameran och knäpper lite bilder medans ni får kramas, pussas och skratta så att ni får bli bekväma framför kameran. Nästan ALLA par jag fotar säger att de är obekväma framför kameran men det är inga problem, ni kommer få lite roliga uppdrag av mig som kommer locka fram de äkta känslorna. Dessa bilder får ni såklart sen och kan användas till inbjudningskort, tavlor eller annat kul!

Tips och råd i bröllopsplaneringen

Hela vägen fram tills bröllopsdagen finns jag där som stöd och bollplank. Efter att ha fotat 25 bröllop och att jag själv gift mig så har jag en del tips och trix inför dagen som jag gärna delar med mig av. Det kan vara hur man sätter ett bra körschema, vilka tider under dagen vi skall fota, hur man ska tänka vid bordsplaceringen osv.!

Resa till och från bröllopet

Jag fotar mest bröllop på västkusten, men reser vart ni än vill. Jag ÄLSKAR att resa och se nya platser och städer jag aldrig varit. I alla mina paket från 5 timmar och uppåt ingår det resa inom Sverige.


Bröllopsfotografering

och såklart till huvudnumret... BRÖLLOPSDAGEN! Jag fotar utifrån de timmarna ni valt i ert paket och det är sammanhängande timmar som räknas. De går också att lägga till extra timmar om så önskas, både innan och på själva dagen om ni får feeling och vill att jag ska fånga när klackarna slås i taket!


Redigering

Det inte så många vet är att det är redigeringen som tar mest tid kring en bröllopsfotografering. Här lägger jag många timmar på att välja ut bilder, sortera bort dubbletter(eller när farmor blundar) och redigerar de bästa bilderna och sätter min "touch" på dem som går åt de varmare och beiga hållet. Jag redigerar på det sätt som jag känner framhäver känslorna i bilden på bästa sätt. Några blir svartvita, men de mesta i färg! Hur många bilder som ingår i varje paket finns under priser, där du även hittar de olika paketen jag erbjuder.


Jag gör ingen retuschering på bilderna och det som fotas är det som levereras. Därför hjälper jag er under fotograferingen att ex. ta bort mobilerna ur fickan, lägga rätt hårslingorna, säger till om något ser knasigt ut eller dylikt. Vill man ha retuschering tillkommer extra timpris på detta.

Personligt onlinegalleri

Sist men inte minst, LEVERANS AV BILDERNA!!! Era bilder levereras i ett personligt online-galleri ni kan dela med familj och vänner ca 4-8 veckor efter bröllopet. Där kommer alla era minnen från bröllopsdagen vara sparade och ni kan därifrån ladda ner dem från både mobil och dator så att ni har dem överallt och kan komma åt dem precis när och hur ni vill!