Några favoritbilder ur min portfolio 😍

Några vänliga ord FRÅN MINA PAR...

“Alltså!!! Vi har kramp i käkarna igen och tårarna har runnit mängder!!! Du är fantastisk! Så himla fint att få en känsla av att uppleva denna dagen!!! Du skapar MAGI!!! Kan aldrig tacka dig nog!”

“Vi kan inte sluta kolla igen på alla bilder, vi hade såååå himla roligt på vår dag! Vi får det där pirret i magen igen när vi kikar på bilderna du tagit. Du är fantastiskt!!!! Vi är sååå glada att vi valde just dig som Fotograf! TACK TACK TACK”

Magsikt bröllopsfoto på ett fält

“Alltså TACK så mycket för helgen! Vi är så himla glada att vi valde just dig som vår fotograf. Det blev helt perfekt för oss. Att stå framför kameran är ju inte vår starkaste sida men du fick det ju att kännas både kul och naturligt, dessutom till toppenbra musik! Du är verkligen både proffsig och rolig! Vi är också så imponerade av hur snabbt vi fått se några av bilderna! Det var verkligen fint att ha dig med på vår dag och av det vi sett hittills blir bilderna FANTASTISKA!!!!”

Bröllopsfotografering på Marstrand

“Alltså Emelia. Vi har skrattat, gråtit och njutit så under denna stund då vi har tittat på bilderna. WOW. Du har fångat stunder som vi aldrig vill glömma, och nu kommer vi inte göra det. För du har förevigat dom för oss. Evigt tacksamma och glada för att vi valde just dig som fotograf! Du är en stjärna!”

Förlovningsfoto vid havet i Göteborg

“Alltså WOW! Dom blev helt fantastiska! Du är såå grym, är helt mållös! . Hade aldrig kunnat föreställa mig att dom skulle kunna bli så himla bra!”

Intima bröllopsbilder

“Vi är så otroligt nöjda med alla bilderna!
Det kändes så tryggt och avslappnat att ha dig som fotograf. Du var lättsam att prata med och fick oss, på kanske världens nervösaste dag, att kunna slappna av lite grann, Strålande jobb! Tusen tack för allt”

intim bröllopsbild

“Vi är sååå nöjda med Emelia som vår bröllopsfotograf, hon var fantastiskt duktig. Bilderna blev otroligt vackra och precis det vi var ute efter! Som person var hon även väldigt trevlig och professionell, hon fick oss att slappna av under fotosessionerna och ha det roligt. Dessutom smälte hon in väldigt bra under middagen/festen och kunde ta bilder på gästerna - och alla sa att hon var trevlig! Vi rekommenderar definitivt Emelia som fotograf till alla tillfällen”