VILLKOR FÖR BOKNING AV MIG SOM BRÖLLOPSFOTOGRAF


Avtal .

Efter ni har bestämt er för att boka mig skickar jag över ett avtal som signeras digitalt.


Bokningsavgift.

När avtalet är signerat så skickar jag en bokningsavgift på 50% av priset på det bröllopspaket ni valt för att säkra ert datum.

Detta för att jag har stor efterfrågan för mina datum 2024 och bokar upp den dagen för just er och säkrar bokningen från båda parter. Denna avgift fås ej tillbaka vid en avbokning, men skulle ni däremot vilja boka om till nytt datum inom ett år så följer bokningsavgiften med om jag är tillgänglig det nya datumet.


Rese- och boendekostnader.

Jag utgår ifrån Göteborg och i paketen med 5 timmar och uppåt ingår resa inom Sverige.

I de mindre paketen tillkommer reseersättning med 40kr/milen utanför Göteborgs kommun

Vid bröllop långt från Göteborg där det krävs övernattning tillkommer en kostnad för detta om inte boende kan ordnas av brudparet.


Leverans av bilder.

Bilderna levereras digitalt ca 6-8 veckor efter bröllopet. (kan ta längre tid vid högsäsong). Bilderna är högupplösta jpg filer d.v.s anpassade för egen framkallning och ni får ett personligt onlinegalleri ni kan dela med familj och vänner!


Betalning.

Efter bröllopet skickas fakturan på resterande belopp till er inom 2 dagar. Fakturan förfaller för betalning efter 14 dagar. Inga bilder skickas förrän fakturan är betald.


Bröllopsdagen.

När er stora dag är här ser jag till att ni inte behöver tänka på själva fotograferingsmomentet och jag guidar er genom hela fotografering med hemliga knep som ser till att ni får ägna tid åt varandra, skratta och njuta av eran stora dag!


Reservkamera och utrustning finns alltid med mig om olyckan skulle vara framme. I övrigt, slappna av och njut!


Provfotografering / Förlovningsfotografering.

Ingår i alla paket över 5 timmar. Innan er stora dag bokar vi ett tillfälle där vi ses och får ett ansikte på varandra, går igenom era förväntningar, önskemål och frågor inför bröllopsdagen och jag knäpper lite härliga bilder på er så att ni blir varma i kläderna inför bröllopet. Vissa bröllopspar vill göra det 7 månader innan bröllopet, andra 1 månad innan, det är helt upp till er! Provfotograferingen görs i Göteborgs kommun, vid önskan av annan plats eller ort tillkommer reseersättning.


Intresserade av att boka mig som er bröllopsfotograf?

Skicka iväg ett mail så ser vi om jag är tillgänglig ert datum!