VILLKOR VID BOKNING

Bröllopsfotografering 2022-2023

VILLKOR FÖR BOKNING AV MIG SOM BRÖLLOPSFOTOGRAF 2022-2023


Bokningsavgift.

Vid bokning av ert datum så debiteras en bokningsavgift på 30% av priset på det bröllopspaket ni valt.

Detta för att jag har stor efterfrågan för mina datum 2022-2023 och bokar upp den dagen för just er och säkrar bokningen från båda parter. Denna avgift fås ej tillbaka vid en avbokning, men skulle ni däremot vilja boka om till nytt datum inom ett år så följer bokningsavgiften med om jag är tillgänglig det nya datumet.


Avtal .

Efter betalning av bokningsavgiften skickar jag över ett avtal för att skydda både er och mig. Jag använder en digital tjänst där ni enkelt signerar via mobil eller dator.


Rese- och boendekostnader.

Jag utgår ifrån Göteborg och i alla mina större paket ingår resa inom Sverige.

Vid bröllop långt från Göteborg där det krävs övernattning tillkommer en kostnad för detta om inte boende kan ordnas av brudparet.


Leverans av bilder.

Bilderna levereras digitalt ca 6-8 veckor efter bröllopet. (kan ta längre tid vid högsäsong). Bilderna är högupplösta jpg filer d.v.s anpassade för egen framkallning och ni får ett personligt onlinegalleri ni kan dela med familj och vänner!


Betalning.

Efter bröllopet skickas fakturan på resterande belopp till er inom 2 dagar. Fakturan förfaller för betalning efter 14 dagar. Inga bilder skickas förrän fakturan är betald.


Bröllopsdagen.

När er stora dag är här ser jag till att ni inte behöver tänka på själva fotograferingsmomentet och jag guidar er genom hela fotografering med hemliga knep som ser till att ni får ägna tid åt varandra, skratta och njuta av eran stora dag!


Reservkamera och utrustning finns alltid med mig om olyckan skulle vara framme. I övrigt, slappna av och njut!


Provfotografering / Förlovningsfotografering.

Ingår i alla paket över 5 timmar. Innan er stora dag bokar vi in en fikastund där vi tar en kaffe tillsammans för att få ett ansikte på varandra, går igenom era förväntningar, önskemål och frågor inför bröllopsdagen. Vissa bröllopspar vill göra det 7 månader innan bröllopet, andra 1 månad innan, det är helt upp till er! Därefter kör vi en härlig provfotografering för att ni ska känna er så trygga som möjligt på er stora dag. Provfotograferingen görs i Göteborgs kommun, vid önskan av annan plats eller ort tillkommer reseersättning.


intresserade av att boka mig som er bröllopsfotograf?

Skicka iväg ett mail så ser vi om jag är tillgänglig ert datum och att vi är en bra match!