GRATIS BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

OM NI GIFTER ER UTOMLANDS 2024-2025!!!!

Det enda ni behöver betala är mina flyg-, rese- och boendekostnader. [Läs mer här nedan! ]

Stort grattis till ert kommande bröllop!!!


Oavsett om ni ska gifta er på varmare breddgrader, på en skidresort eller högst upp på ett berg så vill ni föreviga er magiska dag, eller hur?

Fördelen med att ta med sig en svensk fotograf är att ni vet att jag kommer dyka upp, ni betalar via vanlig faktura, jag pratar samma språk och kan även såklart prata engelska. Dessutom får ni träffa mig för en förlovningsfotografering i Sverige innan ert bröllop utomlands och vi får då en chans att lära känna varandra lite innan er stora dag!

Boka nu

Mitt namn är Emelia och jag jobbar som bröllopsfotograf med fokus på äkta känslor, glädje och att fånga stunderna precis som de är!


Gifter ni er i Frankrike, Italien, Spanien, Grekland eller ett annat land i Europa under 2024-2025 så får ni just nu själva bröllopsfotograferingen GRATIS (värde 33.900:-) och ni betalar endast för flyg-, boende- och resekostnader för mig. Jag skickar en ungefärlig summa vid förfrågan på ert datum och ni vet då kostnaden för att ta med mig på ert destinationsbröllop utomlands!


Såhär går bokningen av utomlandsbröllop till:

Är ni intresserade av att boka mig för ert utomlandsbröllop?

 - skicka iväg ett mail så pratar vi mer!

Följ mig på instagram

bröllop utomlands paket pris , bröllop italien , bröllop grekland, gifta sig i grekland, gifta sig i italien, gifta sig i spanien, bröllopsfotograf spanien, bröllopsfotograf grekland, bröllopsfotograf Italien,