Vem är bröllopsfotograf Emelia?

Lite kort om mig..

Vem är bröllopsfotograf Emelia?

Jag är en sprallig och glad tjej på 27 år med erfarenhet från över 25 bröllop och haft mitt företag sen 2019. Jag fotar även en del familj- och gravidfoton.

Jag gillar det äkta och härliga och föredrar spontana bilder framför uppställda bilder. På fotograferingen är det min uppgift att få er att känna er avslappade och ha kul med er partner/ era barn och jag kommer ge er roliga uppdrag som lockar fram skrattet från magen och det hela blir en positiv och kul upplevelse utan stela poseringar.

lite mer om mig

lite mer om mig

* Jag bor i Mölndal med min man Carl.

* Fredagskvällar spenderar jag helst i soffan med min underbara man Carl tillsammans med en flaska rött och en god ostbricka eller med vänner!

* Adrenalin är det roligaste jag vet, det ska helst gå snabbt. Gärna på skidor i skidbacken eller på en SNABB båt i havet.

* Är en hästtjej och spenderar 3 kvällar i veckan uppe på hästryggen och i stallet.

* Jag tror på Gud och är uppvuxen i en kristen familj.

Min man Carl och Jag!

Jag i mitt lyckliga esse uppe på hästryggen!

Det är kul att fota!!

Vill ni anlita mig som bröllopsfotograf?

Vill ni anlita mig som bröllopsfotograf?

Ni gillar antagligen mina bilder och min redigeringsstil om ni är inne här och kikar, KUL! För mig är det viktigt att jag klickar med mina par, och jag bokar därför in ett video-möte med er innan bokning för både er och min skull. Det blir både en roligare bröllopsdag och bättre resultat när vi förstår varandra på rätt sätt och kan vara avslappnade tillsammans(don´t worry jag löser det momentet)

Så släng iväg ett meddelande så pratar vi mer och bokar in ett digitalt möte!

Kram från Emelia Henningsson

Kontakta mig
Några vänliga ord FRÅN MINA PAR...
.01

Vi kan inte sluta kolla igen på alla bilder, vi hade såååå himla roligt på vår dag! Vi får det där pirret i magen igen när vi kikar på bilderna du tagit. Du är fantastiskt!!!! Vi är sååå glada att vi valde just dig som Fotograf! TACK TACK TACK

Julia & Hampus 2020

.02

Alltså!!! Vi har kramp i käkarna igen och tårarna har runnit mängder!!! Du är fantastisk! Så himla fint att få en känsla av att uppleva denna dagen!!! Du skapar MAGI!!! Kan aldrig tacka dig nog!

Erika & Haime - 2020

.03
Magsikt bröllopsfoto på ett fält

Alltså TACK så mycket för helgen! Vi är så himla glada att vi valde just dig som vår fotograf. Det blev helt perfekt för oss. Att stå framför kameran är ju inte vår starkaste sida men du fick det ju att kännas både kul och naturligt, dessutom till toppenbra musik! Du är verkligen både proffsig och rolig! Vi är också så imponerade av hur snabbt vi fått se några av bilderna! Det var verkligen fint att ha dig med på vår dag och av det vi sett hittills blir bilderna FANTASTISKA!!!!

Melina & Tobias 2020

.04
Bröllopsfotografering på Marstrand

Alltså Emelia. Vi har skrattat, gråtit och njutit så under denna stund då vi har tittat på bilderna. WOW. Du har fångat stunder som vi aldrig vill glömma, och nu kommer vi inte göra det. För du har förevigat dom för oss. Evigt tacksamma och glada för att vi valde just dig som fotograf! Du är en stjärna!

Elin & Philip 2019

.05
Förlovningsfoto vid havet i Göteborg

Alltså WOW! Dom blev helt fantastiska! Du är såå grym, är helt mållös! . Hade aldrig kunnat föreställa mig att dom skulle kunna bli så himla bra!

Kajsa & Henry 2020

.06
Intima bröllopsbilder

Vi är så otroligt nöjda med alla bilderna!
Det kändes så tryggt och avslappnat att ha dig som fotograf. Du var lättsam att prata med och fick oss, på kanske världens nervösaste dag, att kunna slappna av lite grann, Strålande jobb! Tusen tack för allt

Stina & William 2019

.07
intim bröllopsbild

Vi är sååå nöjda med Emelia som vår bröllopsfotograf, hon var fantastiskt duktig. Bilderna blev otroligt vackra och precis det vi var ute efter! Som person var hon även väldigt trevlig och professionell, hon fick oss att slappna av under fotosessionerna och ha det roligt. Dessutom smälte hon in väldigt bra under middagen/festen och kunde ta bilder på gästerna - och alla sa att hon var trevlig! Vi rekommenderar definitivt Emelia som fotograf till alla tillfällen

Alice & Erlend 2019

Kristen fotograf | Fotograf Kungsbacka | bröllopsfotograf kungsbacka | Gravidfotograf kungsbacka | familjefotograf kungsbacka