Emelia gunnarsson

Bröllopsfotograf - Emelia Mary Photography

Vem är bröllopsfotograf Emelia?


Jag är en sprallig och glad tjej på 26 år med erfarenhet från över 20 bröllop på bara 3 år och även en del familj- och gravidfoton.

Jag gillar det äkta och härliga och föredrar spontana bilder framför uppställda bilder. På fotograferingen är det min uppgift att få er att känna er avslappade och ha kul med er partner/ era barn och jag kommer ge er roliga uppdrag som lockar fram skrattet från magen och det hela blir en positiv och kul upplevelse utan stela poseringar.

lite mer om mig


* Jag bor i Mölndal och jobbar heltid med marknadsföring och e-handel på ett företag som säljer badrumsinredning.

* Fredagskvällar spenderar jag helst i soffan med min underbara fästman Carl tillsammans med en flaska rött och en god ostbricka!

* Adrenalin är det roligaste jag vet, det ska helst gå snabbt. Gärna på skidor i skidbacken eller på en SNABB båt i havet.

* Är en hästtjej och spenderar 3 kvällar i veckan uppe på hästryggen och i stallet.

* Jag tror på Gud och är uppvuxen i en kristen familj.

Min fästman Carl och Jag!

Jag i mitt lyckliga esse uppe på hästryggen!

Det är kul att fota!!

Vill ni anlita mig som bröllopsfotograf?


Ni gillar antagligen mina bilder och min redigeringsstil om ni är inne här och kikar, KUL! För mig är det viktigt att jag klickar med mina par, och jag bokar därför in ett video-möte med er innan bokning för både er och min skull. Det blir både en roligare bröllopsdag och bättre resultat när vi förstår varandra på rätt sätt och kan vara avslappnade tillsammans(don´t worry jag löser det momentet)

Så släng iväg ett meddelande så pratar vi mer och bokar in ett facetime-möte!

Kram från Emelia Gunnarsson

Kontakta mig

Några vänliga ord FRÅN MINA PAR...

Några vänliga ord FRÅN MINA PAR...

“Vi kan inte sluta kolla igen på alla bilder, vi hade såååå himla roligt på vår dag! Vi får det där pirret i magen igen när vi kikar på bilderna du tagit. Du är fantastiskt!!!! Vi är sååå glada att vi valde just dig som Fotograf! TACK TACK TACK”