utgår från Göteborg reser över hela världen

 

Hej, det är jag som är

fotograf Emelia Henningsson

 

 

 

Er peppande, positiva och chokladälskande fotograf som är vid er sida i vått och torrt.

Visste ni att ni spenderar mer tid med mig på bröllopsdagen än med gästerna? so it better be match!

 

 

Jag är SÅ GLAD att just du hittat hit till min hemsida!


Jag kommer aldrig ta för givet att människor väljer att just JAG ska föreviga deras minnen. Det är en ära varje gång och jag är så otroligt tacksam över alla fina kunder jag träffat sedan jag startade mitt företag 2019.  

Jag ÄLSKAR att få föreviga de fina ögonblicken i livet, oavsett om det är ett bröllop, gravidmagen, kärleken mellan två människor eller din familj.

1 / 3

1 / 3

Vad mina par säger om mig...

Vi kan inte sluta kolla igen på alla bilder, vi hade såååå himla roligt på vår dag! Vi får det där pirret i magen igen när vi kikar på bilderna du tagit. Du är fantastiskt!!!!

Vi är sååå glada att vi valde just dig som Fotograf!

TACK TACK TACK.“


Julia & Hampus
BRÖLLOPSPAR 2020

1 / 3

vad mina par säger om mig...

Alltså!!! Vi har kramp i käkarna igen och tårarna har runnit mängder!!! Du är fantastisk! Så himla fint att få en känsla av att uppleva denna dagen!!! Du skapar MAGI!!! Kan aldrig tacka dig nog!


-Erika & Haime,

 Bröllopspar 2020

1 / 3

vad mina par säger om mig...

Alltså Emelia. Vi har skrattat, gråtit och njutit så under denna stund då vi har tittat på bilderna. WOW. Du har fångat stunder som vi aldrig vill glömma, och nu kommer vi inte göra det. För du har förevigat dom för oss. Evigt tacksamma och glada för att vi valde just dig som fotograf! Du är en stjärna!


-Elin & Philip

2019

Dokumentär bröllopsfotograf


Att fånga det äkta, genuina och fina som återspeglar ER.


Jag fotar med en dokumentär stil, vilken innebär att jag försöker fånga er i stunden och trolla fram det äkta, genuina och fantastiska som speglar just ER! Jag gör mitt bästa för att ge er en orosfri och rolig fotografering där jag ger er lättsamma uppdrag som lockar fram skrattet från magen och inte lämnar er ståendes med tanken av "vad gör vi nu?" Jag brukar förklara det som att ni är på en dejt och jag är tredje hjulet där ni ska fokusera på varandra och kramas, pussas och gosa så mycket ni bara kan!


Ni kan känna er trygga att låta mig föreviga era minnen och kommer ha mängder av bilder att kolla tillbaka på om 5, 10, 50 år som tar fram känslorna igen och igen och igen!!!

ytterligare lite mer om mig:

Min familj

Min man Carl och jag gifte oss 30 juni 2022

och 1 Juni 2023 föddes vår son Charles! Vi bor i Hovås utanför Göteborg och ÄLSKAR att bo här och ha närheten till både hav och natur!

Min favorithobby

Hästar & Ridning har varit en del av mitt liv sen jag var 6 år och jag hade förr i tiden en egen häst innan jag slutade vid 15 års ålder. 10 år senare tog jag upp ridningen igen och nu rider jag 2-3 ggr i veckan på min medryttarhäst

Kul att ni är intresserade av att boka mig som fotograf!


Berätta gärna lite om er, vad ni är intresserade av att boka och när så hör jag av mig så fort jag kan.

Har du inte fått svar inom 1 vecka skicka gärna igen så inte mailet hamnat på rymmen! Vi hörs ☺️Följ mig på instagram

Kristen fotograf | KRISTEN BröllopsFOTOGRAF | bröllopsfotograf GÖTEBORG | BRÖLLOPSFOTOGRAF Skåne | Bröllopsfotograf italien | BRÖLLOPSFOTOGRAF frankrike | BRÖLLOPSFOTOGRAF Spanien | BRÖLLOPSFOTOGRAF