Som Bröllopsfotograf snappar jag upp saker och ting. Under bröllopsdagen är de mycket som kan kännas nervöst, oförutsedda händelser kan förekomma, en söm kan gå upp, en tråd kan behöva klippas från din klänning och affären kanske är långt ifrån. Jag har här nedan listat 10 saker som är bra att ha med sig i väskan under bröllopsdagen! Jag lovar att du kommer tacka mig.

10 saker att ha i handväskan på bröllopsdagen

  1. SÄKERHETSNÅLAR & SYKIT - Saker och ting kan gå sönder, oavsett om de är på dig, dina tärnor eller männen i följet. Säkerhetsnålar och ett litet sykit är alltid bra att ha!
  2. SMINK - Såklart kan ditt smink behöva bättras på under dagen.
  3. MINI DEO & MINIPARFYM- En miniversion av "absolut torr" är perfekt att ha i väskan, man svettas oavsett om det är varmt eller inte på bröllopsdagen. (Det är väl inte bara jag som svettas lite extra när man dessutom är nervös hehe). Men förutom svett, så vill man ju lukta gott... köp en refil-parfymflaska och fyll på med din favoritparfym, så slipper du ha med dig din stora parfymflaska.
  4. SKAVSÅRSPLÅSTER - Ingen vill gå runt med skavsår, särklit inte under denna speciella dag. Ta säkerheten före osäkerheten och ha skavsårsplåster redo.
  5. SAX - En liten sax för lappar som glömts klippas bort, trådar som sticker ut
  6. FUKTSPRAY / GLOWSPRAY - Har du en tendens att bli torr? eller vill ha lite extra glow under dagen? Jag har personligen ALLTID med mig någon av dessa då jag älskar att känna mig återfuktad i ansiktet.
  7. MUNSPRAY - Det blir många kramar, samtal och grattishälsningar under dagen. Så det är alltid skönt att se till att hålla andedräkten fräsch, denna är min favorit!
  8. HANDSPRIT - Va noga att hålla händerna rena, (särskilt nu i Corona-tider).
  9. PROTEINBAR - Det är viktigt att hålla blodsockret uppe under dagen och många blir så nervösa att de inte vill äta under dagen, vilket är superviktigt för att orka med. Ha därför en eller två bars i väskan!
  10. VATTEN - Viktigast av allt, STAY HYDRATED! Hela dagen. Vi vill ju inte att någon ska svimma vid altaret eller under bröllopsfotograferingen right?